Vergaderruimte

Wilt u vergaderen of een cursus houden op een unieke locatie in het Groene Hart en de Randstad? De dichtst bij het station Woerden gelegen boerderij is van Boer Bert en daar zijn sinds begin 2008 landelijk ingerichte vergaderruimten beschikbaar.

Vergaderen bij Boer Bert

Vergaderen in een oer-Hollandse hooiberg, niet tussen het hooi en in de kou, maar op de bovenverdieping van de hooiberg met uitzicht over de polder. In 2007 is de oude zeshoekige hooiberg verbouwd. De drie hooibergroeden, waarmee het dak vroeger omhoog werd gedraaid, zijn nog overeind gebleven. Binnen zijn de houten spanten van het zeshoekige dak zichtbaar. Dit maakt de bovenzaal extra bijzonder. Er is zowel boven als beneden een schitterend uitzicht over de polder.

Verhuur

De bovenzaal is ruim 60 m2 en geschikt voor 15 tot 35 personen in carré opstelling of ca. 50 personen in bioscoopopstelling. Flipover, beamer, laptop en internet zijn op aanvraag beschikbaar. De benedenzaal is ruim 30 m2, meer in huiskamerstijl en geschikt voor max. 12 personen. De zaalruimten worden op zondag niet verhuurd.

Bijzonder: De zoon van Boer Bert is Jaco de Groot. Hij is één van de beste en meest talentvolle fierljeppers van Nederland en houder van het Nederlands Junioren Record (20.41 meter) en Hollands Senioren Record (20.55 meter).
Hij woont nog gewoon op de boerderij, dus wie weet ontmoet u deze topljepper wel bij uw bezoek.